Број камиона по први пут је прилагођен броју становника и ширини улица, па се више неће дешавати да због малог и неефикасног возног парка дођемо у ситуацију да се смеће не односи према предвиђеном реду вожње или да се смеће из многих уских улица уопште не односи.

Довољан број активних и резервних возила и њихово адекватно одржавање спречиће превремено уништавање возног парка, што је претходних година за последицу имало потешкоће у поштовању реда вожње. Располажемо са 14 нових камиона различитих величина и запремине, од 5m3 до 18 m3, односно носивости од 655кг до 11500 кг. За мање улице у флоти имамо 5 камиона марке Нисан запремине 5m3, као и 3 возила исте запремине произвођача Мицубиши, док за улице средње ширине ангажујемо један Мицубиши Фусо запремине 8m3 и један камион Рено запремине 10m3. У првој смени је ангажовано 10 ових возила, у другој смени три камиона, а у трећој један камион који чисти приоритетне контејнерске пунктове.

Претоварни камион Нисан НТ500 носивости 2000 кг користи се за одвожење и депоновање кабастог отпада. Ивеко Еурокарго носивости 3500 кг транспортује и депонује претоварни контејнер аброл. Ова возила су ангажована сваки дан у две смене.

За послове чишћења контејнера на јавним површинама и пружање услуга правним лицима ангажовано је једно возило марке МАН, запремине 18m3, у две смене, сваког дана, док је за послове чишћења најширих улица ангажован камион Мерцедес Еуротроник запремине 23 m3 у две смене сваког дана.