После велике борбе у предходна 24 одиграна кола, екипа малог фудбала нашег предузећа стигла је јутрос до полуфинала Пословне лиге Србије.
Полуфинални меч је одигран јутрос у 10 часова и наш тим је славио над екипом ,,Меридијан” резултатом 2-0.
Овом победом наш тим се пласирао у финале поменуте лиге.
У финалу су се састали са екипом ,,Спорт висион“ и у занимљивој и борбеној утакмици успели су да савладају ову одличну екипу и постану шампиони ове лиге у сезони 2018/2019
Стрелци за нашу екипу у овој финалној утакмици су били Дејан Јанковић и капитен Миленко Буквић, који и ако повређен, јуначки стегао зубе и постигао на крају како се испоставило победоносни гол, и заслужено исред целе екипе подигао победнички пехар.


За најбољег играча овог првенства проглашен је наш фудбалер Дејан Јанковић.
Финалној утакмици присуствовали су и функционери ГО Гроцка, председник СО Гроцка Стефан Дилберовић, заменик преседника ГО Гроцка Раде Иветић, преседник фудбалског савеза Гроцке Зоран Којић, као и директори нашег предузећа Марија Милановић и Милош Бугарчић који су од првог кола овог такмичења били уз наш тим.


Наши директори после финалне утакмице изјавили су да је ово велика победа колективног духа нашег предузећа, и као што на пољу комуналних делатности дајемо свој максимум, тако се исто трудимо и на пољу колективних спортова, и као сто видите резултати нису изостали. Упорност се увек на крају исплати!


Честитамо нашим момцима на освојеном првом месту у Пословној лиги Србијe!