Еко Гроцка д.о.о. у сарадњи са ЈКП Инфостан технологије позива своје кориснике да све услуге сакупљања комуналног отпада и грејања плаћају електронски, само једним кликом, на мобилној апликацији и порталу е.Сандуче. У овом тренутку више од 250.000 корисника комуналних услуга сваког месеца електронски плаћа рачуне обједињене наплате, путем којих се наплаћају и услуге Еко Гроцка д.о.о.

Мобилна апликација е.Сандуче доступна је корисницима на платформама iOS и Android и она се веома брзо и лако преузима на Google Play и  App store продавницама. Такође, на рачуну обједињене наплате налази се јединствен QR код за бесплатно преузимање апликације. Порталу е.Сандуче може се приступити и са било ког рачунара или таблет уређаја путем линка https://esanduce.rs/prijava .

Платформа е.Сандуче омогућава корисницима да своје рачуне плате на најбржи и најбезбеднији начин, само једним кликом домаћим (Visa, Dina, Mastercard, Maestro, American Express), као и платним картицама издатим у иностранству, без одласка на шалтере платних институција и без чекања у редовима. Месечни рачуни обједињене наплате, на којима су исказане услуге Еко Гроцка д.о.о., доступни су корисницима већ од 1. у месецу, пре процеса штампе и дистрибуције на кућне адресе. Извршене уплате се одмах реализују, а предност у односу на остале начине плаћања је што директно преко наше платформе можете вршити плаћање на најсигурнији и најбржи начин без могућности да направите било какву грешку у износу који уплаћујете или у позиву на број. Из статуса „Платиˮ, након извршеног плаћање преко платформе е.Сандуче, статус се мења у „Плаћеноˮ, а путем мејла који сте навели приликом регистрације добијате потврду о успешно извршеној трансакцији. Процес плаћања се одвија у потпуно безбедном и сертификованом окружењу, у складу са највишим технолошким стандардима. Платформа такође омогућава прецизан увид у архиву рачуна, као детаљан приказ наплате.

Како је ЈКП Инфостан технологије и Еко Гроцка д.о.о. веома важно очување и заштита животне средине, корисницима је омогућено да на порталу е.Сандуче брзо и лако искључе слање штампаних рачуна путем поште, који ће бити доступни искључиво у електронском формату у оквиру апликације е.Сандуче. Одабиром жељене године и месеца и кликом на рачун, са десне стране ће се појавити прозор у оквиру којег бирате опцију „Преглед рачуна“. Кликом на наведену опцију отвориће Вам се електронски рачун у PDF формату. На наведени начин заједнички чувамо животну средину, спречавамо прекомерно штампање и употребу папира, смањујемо количину отпада, јер смо се определили за „зеленију будућност“.

За све додатне информације о платформи е.Сандуче корисницима је на располагању сервисни центар 11011 који је доступан сваког радног дана од 07:30 до 20:00 часова и суботом од 08:00 до 14:00 часова и e-mail адреса esanduce@infostan.rs . Све актуелне информације доступне су корисницима и на друштвеним мрежама Facebook и Instagram, као и на сајту www.infostan.rs 

Не губите своје време на шалтерима платних институција, плаћајте све услуге Еко Гроцка д.о.о. на најефикаснији начин.

e sanduce ekogrocka

 

Скупштина града Београда је на седници одржаној дана 13.04.2023. године донела Одлуку о измени Одлуке о начину плаћања комуналних услуга на територији града Београда („Службени лист града Београда“, број 24/2003, 11/2005, 2/2011, 34/2014, 19/2017, 85/2019, 38/2021 и 101/2021- у даљем тексту: Одлука), на начин да се у члану 16. став 5. Одлуке брише, као и да се ова промена примењује почев од 01. јула 2023. године. Наведена Одлука о измени Одлуке о начину плаћања комуналних услуга на територији града Београда  је објављена у Службеном листу града Београда број 23/23 од 13.04.2023. године.

 

С обзиром на наведено, обавештавамо вас да ЈКП Инфостан технологије почев од 1. јула 2023. године нeма правни основ за покривање трошкова наплате накнаде комуналних услуга на основу јединствене уплатнице. Пружаоци платних услуга ће исте тарифирати и наплаћивати при пријему уплата, у складу са својом пословном политиком. Од 1. јула 2023. године банкарска накнада за уплате путем платформе е.Сандуче ће износити 50,00 динара по трансакцији, без обзира на износ уплате.

 

С поштовањем,

ЈКП Инфостан технологије