Данас је у просторијама Градске општине Гроцка председник управног одбора Републичке уније потрошача Денис Перинчић доделио жиг „Заштићени потрошач“ нашем предузећу „Еко Гроцка“ д.о.о.
„Еко Гроцка“ д.о.о. је 21 предузеће у Србији које је добило овај сертификат, након великог броја едукација, тестирања и провера од стране сертификационих кућа,

– Еко Гроцка д.о.о је доказала да примењује 4 стандарда у свом пословању, и то је доказ бриге о корисницима, посвећеност највишим пословним стандардима у пословању и примени друштвене одговорности. То значи да је реч о предузећу које брине о потрошачима, о заштити животне средине и наравно о квалитету својих услога и запосленима. Ми смо јако задовољни што је ово предузеће освојило жиг и ми ћемо пратити њихов рад кроз надзорне провере и желимо им пуно среће у даљем раду.- истакао је господин Перинчић.

Жиг представља законом заштићени знак поверења намењен потрошачима као гарант да је одређено предузеће достигло највиши ниво квалитета услуга које нуди.

Испред нашег предузећа жиг ,,Златни потрошач“ примили су директори Марија Миловановић и Милош Бугарчић, а уручењу је присуствовала председница ГО Гроцка Живадинка Аврамовић која је том приликом честитала нашем руководству на добијању овог престижног сертификата.